Medewerkers aan het woord

Wat mijn werk als opleidings- en congresadvies zo leuk maakt? Het persoonlijke contact met mensen die op zoek zijn naar een praktijkgerichte (verkorte) opleiding of congres. Mensen bellen of mailen mij met hun specifieke opleidingswens of ik neem zelf contact met ze op naar aanleiding van een informatieaanvraag. Ik word er blij van om samen met de klant de opleidingswens te achterhalen, mensen te adviseren en mee te denken over welke mogelijkheden er zijn. Samen met mijn collega’s van de afdeling development, marketing en coördinatie stellen we alles in het werk om te zorgen voor tevreden klanten!

Sandra Donkers

Commercieel Adviseur

“In het vakgebied Healthcare onderzoek ik waar er marktkansen zijn voor opleidingen en congressen en zet dit uit in de organisatie. Daarnaast verbind ik bij overige congressen actief partners aan events en adviseer hun hoe ze zich het beste kunnen profileren.”

Igor Dirkx

Business Leader Healthcare – Partnershipmanager

Ik vind het ontzettend leuk om bij de klant te zitten en te horen wat er speelt en wat de klant bezig houdt. Nog leuker is het als ik de organisatie en haar medewerkers een stapje verder kan helpen.

Guusje Verhoeven

Senior Business Leader Incompany

Ik ontwikkel opleidingen en congressen voor het onderwijs, variërend van basisschool tot universiteit en zorg er samen met het team voor dat deze succesvol in de markt worden gezet. Mijn taken variëren van het uitvoeren van onderzoek naar thema’s tot aan het ontwikkelen van concepten en het schrijven van blogs. Juist de combinatie van creativiteit, inhoud & commercie spreken mij enorm aan in mijn functie. Geen dag is hetzelfde!

Jose Kolk

Senior Programmamanager onderwijs

Binnen mijn vakgebied ontwikkel ik opleidingen en congressen op basis van actuele thema’s. Het leuke aan mijn werk is dat ik naast ontwikkelaar, ook vaak projectleider en onderhandelaar ben. Samen met het team zorg ik dat de events een succes worden; ik moet onderhandelen met sprekers en docenten over de prijs en continue met het team in gesprek gaan over de commerciële haalbaarheid van het event. Je werkt veel zelfstandig en kunt jouw creativiteit de vrije loop laten maar bent tegelijkertijd dus ook een teamplayer en deelt jouw succes met collega’s. Op ieder feestje kan ik tegenwoordig wel ergens over meepraten omdat je continue op zoek bent naar actualiteiten en andere interessante ontwikkelingen om op in te spelen.

Liz Boeren

Business Developer opleidingen & congressen

Het is geweldig om de leergierige snaar van werkend Nederland te raken met mooie verhalen. Bij Euroforum krijg je volop vrijheid hiervoor: iedere dag is daarom anders en ontzettend leerzaam. Binnen ons gedreven marketingteam hebben we ieder ons eigen ‘domein’ en ook houden we elkaar scherp en op de hoogte, de ideale mix!

Anemone Romme

Senior online marketeer

Toen ik de vacature Junior Business Developer Opleidingen tegenkwam, werd ik erg nieuwsgierig. Dit was mijn kans om het werkveld van leren en ontwikkelen te gaan ervaren vanuit een commerciële organisatie. Ik zag het als een mooie uitdaging om de rol van aanjager binnen het projectteam te pakken. Ook werd ik enthousiast van het idee dat je trends en ontwikkelingen binnen de Finance sector vertaalt naar concrete handvatten waar professionals echt iets mee kunnen in hun dagelijkse werkzaamheden. Dus je kunt echt bijdragen aan iets wat ertoe doet. Dit doe je natuurlijk in samenwerking met je projectteam en experts uit het werkveld. Kortom, je leert zoveel verschillende leuke mensen kennen en geen dag is hetzelfde!

Inge Zusterzeel

Junior Business Developer

Blogs

Lees verder...