Ontmoet jouw collega’s

Medewerkers aan het woord

“Ik ontwikkel opleidingen en congressen en bedenk de onderwerpen hiervoor. Daarnaast zorg ik dat ik de beste sprekers en/of trainers uit mijn vakgebied vind bij de actualiteiten. De inhoud en kwaliteit van het programma zijn mijn verantwoordelijkheid! Door mijn commerciële target ligt mijn focus op vernieuwing en een goed resultaat."

Sabine Slagter

Sr. Congres- en Opleidingsmanager

Wat mijn werk als opleidings- en congresadvies zo leuk maakt? Het persoonlijke contact met mensen die op zoek zijn naar een praktijkgerichte (verkorte) opleiding of congres. Mensen bellen of mailen mij met hun specifieke opleidingswens of ik neem zelf contact met ze op naar aanleiding van een informatieaanvraag. Ik word er blij van om samen met de klant de opleidingswens te achterhalen, mensen te adviseren en mee te denken over welke mogelijkheden er zijn. Samen met mijn collega’s van de afdeling development, marketing en coördinatie stellen we alles in het werk om te zorgen voor tevreden klanten!

Sandra Donkers

Commercieel Adviseur

“In het vakgebied Healthcare onderzoek ik waar er marktkansen zijn voor opleidingen en congressen en zet dit uit in de organisatie. Daarnaast verbind ik bij overige congressen actief partners aan events en adviseer hun hoe ze zich het beste kunnen profileren.”

Igor Dirkx

Business Leader Healthcare – Partnershipmanager

“Online marketing verandert non-stop, en op die veranderingen wil je als marketeer natuurlijk inspelen. Testen, uitproberen en verbeteren is dan ook iets waar we dagelijks mee bezig zijn. En hoe fijn is het dan als de organisatie hiervoor de ruimte biedt? Bij Euroforum krijg ik deze ruimte en wordt mijn inbreng echt gewaardeerd”

Tim Barbiers

Online Marketeer

Ik vind het ontzettend leuk om bij de klant te zitten en te horen wat er speelt en wat de klant bezig houdt. Nog leuker is het als ik de organisatie en haar medewerkers een stapje verder kan helpen.

Guusje Verhoeven

Senior Business Leader Incompany

Ik ontwikkel opleidingen en congressen voor het onderwijs, variërend van basisschool tot universiteit en zorg er samen met het team voor dat deze succesvol in de markt worden gezet. Mijn taken variëren van het uitvoeren van onderzoek naar thema’s tot aan het ontwikkelen van concepten en het schrijven van blogs. Juist de combinatie van creativiteit, inhoud & commercie spreken mij enorm aan in mijn functie. Geen dag is hetzelfde!

Jose Kolk

Senior Programmamanager onderwijs

Binnen mijn vakgebied ontwikkel ik opleidingen en congressen op basis van actuele thema’s. Het leuke aan mijn werk is dat ik naast ontwikkelaar, ook vaak projectleider en onderhandelaar ben. Samen met het team zorg ik dat de events een succes worden; ik moet onderhandelen met sprekers en docenten over de prijs en continue met het team in gesprek gaan over de commerciële haalbaarheid van het event. Je werkt veel zelfstandig en kunt jouw creativiteit de vrije loop laten maar bent tegelijkertijd dus ook een teamplayer en deelt jouw succes met collega’s. Op ieder feestje kan ik tegenwoordig wel ergens over meepraten omdat je continue op zoek bent naar actualiteiten en andere interessante ontwikkelingen om op in te spelen.

Liz de Bie

Business Developer opleidingen & congressen

Blogs

Lees verder...