Business Developer Opleidingen

Draag bij aan slimmer Nederland: ontwikkel succesvolle zakelijke opleidingen

Professionele ontwikkeling met aandacht voor de persoon zelf, dat is waar jij enthousiast van wordt.
M/V, 32 – 40 uur, Eindhoven centrum

Als Business Developer bedenk, ontwerp en ontwikkel je zakelijke opleidingen. Wordt het een klassikale, online of hybride leervorm? Ga je een actualiteit of juist een nieuwe ontwikkeling achterna? Dit soort antwoorden blijkt uit je gedegen zelfstandig onderzoek – een belangrijk deel van je functie.

Eén van onze vakgebieden is jouw verantwoordelijkheid, zoals finance, milieu, energie, bouw of … (uiteraard is vrijwel alles mogelijk in overleg). Je volgt actief de ontwikkelingen, marktkansen en doelgroepwensen binnen dit vakgebied. Je hebt veel contact met vakdeskundigen en docenten.

Gebaande paden laat je graag over aan anderen; jij zoekt interessantere routes door risico´s nemen, creatieve oplossingen te bedenken en ondernemerschap tonen. Ook je eigen ontwikkeling neemt een geweldige vlucht, afhankelijk van eigen initiatief.

Je werkt samen met marketeers, sales, coördinatoren en opleidingsadviseurs om de opleidingen in de markt te zetten en je commerciële doelstellingen te halen. En voor je het weet, woon je de eerste opleidingsdag bij om zelf te ervaren hoe alle deelnemende professionals nog slimmer worden!

Ben je benieuwd naar een dag uit het leven van een Business Developer bij Euroforum?
Collega Liz geeft je een inkijk in haar werkdag >>

Dit bieden we je:

 • Volop vrijheid voor ondernemerschap en initiatief
 • Faciliteiten om jouw netwerk optimaal te laten groeien
 • Practise what you preach: je leercurve is steil en je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Informeel en enthousiast bedrijf met kantoortuin en flexibele werkplekken in het hart van Eindhoven (hybride werken is mogelijk).
 • Verbindende activiteiten, zoals de vrijdagmiddagborrel, maandelijkse bedrijfslunch, bedrijfsfeestjes en het jaarlijkse uitje.
 • Naast je prima salaris heb je een bonusregeling, 31 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, flinke korting op collectieve zorgverzekering en opbouw van je pensioenverzekering.

Klinkt goed! Tot slot, heb je deze talent-eigenschappen?

 • Drie tot vijf jaar werkervaring in een commerciële functie
 • Een afgeronde relevante HBO/WO opleiding
 • Een goed onderzoekend vermogen, gedreven door kwaliteit
 • Nieuwsgierig, brede interesse en goede algemene kennis
 • Commercieel inzicht
 • Ownership: je bent én voelt je verantwoordelijk
 • Uitstekende netwerkvaardigheden

Het team

Als Business Developer sta je middenin de organisatie. Met het projectteam ga je aan de slag om de beste opleidingen in de markt te zetten. Jij trekt de kar en bent verantwoordelijk voor de inhoud en het succes.

 • Binnen mijn vakgebied ontwikkel ik opleidingen en congressen op basis van actuele thema’s. Het leuke aan mijn werk is dat ik naast ontwikkelaar, ook vaak projectleider en onderhandelaar ben. Samen met het team zorg ik dat de events een succes worden; ik moet onderhandelen met sprekers en docenten over de prijs en continue met het team in gesprek gaan over de commerciële haalbaarheid van het event. Je werkt veel zelfstandig en kunt jouw creativiteit de vrije loop laten maar bent tegelijkertijd dus ook een teamplayer en deelt jouw succes met collega’s. Op ieder feestje kan ik tegenwoordig wel ergens over meepraten omdat je continue op zoek bent naar actualiteiten en andere interessante ontwikkelingen om op in te spelen.
  Liz Boeren
  Business Developer opleidingen & congressen